SJIEK&STOER spaarpunten

 

Uniek spaarprogramma

Heb je een account op sjiekstoer.nl? Koop je vaak in onze shop? Dan kun je nu sparen voor korting op je volgende aankoop! Een vaste klant van SJIEK&STOER verdient natuurlijk allerlei privileges. En die krijg je met ons uniek spaarprogramma.

 

Wanneer je bij SJIEK&STOER een aankoop doet, dan spaar je automatisch voor extra korting op je volgende bestelling. Op de pagina van ieder product zie je staan hoeveel spaarpunten je ontvangt bij aankoop van dat product. Nadat de betaling van je aankoop bij ons binnen is, worden de spaarpunten direct bijgeschreven in je account. Deze punten kun je heel eenvoudig inwisselen voor korting.

 

Hoe spaar je?
Je kunt heel gemakkelijk sparen met ons unieke systeem. Zodra je je account hebt geactiveerd, krijg je voor ieder aangeschaft product een punt.
Elke € 1,00 die je besteedt, is 1 punt waard.

 
  • elke 100 punten = € 1,50 korting op je volgende aankoop
  • spaarpunten worden automatisch bijgeschreven
  • beslis zelf hoeveel punten je omzet in een waardebon
Ja, je hoeft niet iedere gespaarde punten meteen op te maken tijdens een volgende bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om punten te sparen en deze in te wisselen voor korting.

Kan ik zelf kiezen hoeveel punten ik inwissel?

Ja, je punten worden automatisch bijgeschreven op het moment dat je een bestelling plaatst. Als je gebruik wilt maken van je gespaarde punten dan moet je eerst je punten omzetten in een waardebon.

Worden mijn punten automatisch bijgeschreven?

Je punten worden pas definitief bijgeschreven op het moment dat je bestelling ook daadwerkelijk verzonden en betaald is.

Wanneer worden mijn punten definitief bijgeschreven?

Als je bent ingelogd op je account kun je bij 'mijn spaarpunten' terug zien hoeveel punten je hebt gespaard.

Waar in mijn account kan ik mijn gespaarde punten terug vinden?


QR code

Laatst bekeken

Geen producten

Menu

Vergelijk 0