Welkom bij Sjiek&Stoer

Wij van Sjiek&Stoer zijn al jaren bezig om ons huis knus en gezellig te maken, altijd op zoek naar de mooiste accessoires en meubelen. Eigentijds maar toch met karakter en sfeervol. Wij streven naar perfectie, wij werken met leveranciers die precies weten wat wij willen en waar wij voor staan. Wij hebben toen ook het besluit genomen om een showroom te openen in Best om jullie mee te nemen in onze passie. Een sfeervol interieur waarin een avond met je gezin en vrienden centraal staat en waarin je je thuis voelt. Na een lange dag werken, heerlijk thuis komen waarin je huis je omarmt, dat willen we creëren.

Wij heten je van harte welkom in onze showroom aan de industrieweg 67 in Best. Carola is de dragende kracht achter Sjiek&Stoer, zij verzorgt de inkoop, showroom en weet je als de beste te inspireren door middel van haar advies en samen met haar man Ger doet ze de verkoop.

Op dit moment staan niet al onze producten op de webshop wij zijn hard bezig achter de schermen om dit zo snel mogelijk update te maken.

Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden je vraag graag of neem eens een bezoekje aan onze showroom, wij beloven dat het zeker waard is, vol inspiratie ga je naar huis.

Wij hopen je snel te zien.  

Algemene bedrijfsgegevens

Sjiek&Stoer

Industrieweg 67

5683 CB Best

Telefoon: 06-13265531/0499-399522

E-mail: info@sjiekstoer.nl

K.v.K. Eindhoven: 63868377

BTW nr.: NL 143145988 B01


QR code

Laatst bekeken

Geen producten

Menu

Vergelijk 0