Betalingsmogelijkheden

 

iDEAL

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
Controle en overzicht op de betaling
 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst uw bestelling op sjiekstoer.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en SJIEK&STOER wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand.

 

Bancontact / Mister Cash

Mistercash is een betaalsysteem in België en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiele instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank.

Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten.

Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit natuurlijk een zeer practische manier van betalen.

 

Sofort Banking

SOFORT Banking is de directe betaalmethode van SOFORT AG.

Met SOFORT Banking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. Wij ontvangen na voltooiing een real-time bevestiging van SOFORT Banking. Op deze manier kunnen wij uw bestelling direct verwerken - u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller.

SOFORT Banking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens.

U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

 

Vanuit welke landen kan ik betalen met Sofort Banking?

Met SOFORT Banking kunt u tegenwoordig als klant van de meeste banken uit de volgende landen betalen:

 • Nederland
 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Zwitserland
 • België
 • Verenigd Koninkrijk

 

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van SJIEK&STOER. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren bij uw bank.

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
 • Betaal binnen 10 dagen, na deze periode wordt de bestelling automatisch geannuleerd.
 • Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.
 • Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging per e-mail en wordt uw bestelling verwerkt.

 

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren?

Als u uw overschrijving reeds gedaan heeft maar toch besluit de bestelling te annuleren, neem dan direct contact met ons op via info@sjiekstoer.nl. Nadat u uw rekeningnummer heeft doorgegeven, wordt uw betaling teruggestort.

Heeft u internetbankieren bij de ING, ABN AMRO, Fortis, Rabobank of SNS Bank? Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij u óók betaalt via uw vertrouwde internetbankier-software. Bij iDEAL weet SJIEK&STOER echter meteen of de betaling is goedgekeurd.

 

Creditcard

Bij sjiekstoer.nl kunt u ook ook met uw MasterCard en VISA betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

 • Na verificatie kan uw bestelling direct verwerkt worden
 • Uw gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen

Betaalkosten

Voor creditcardbetalingen brengt SJIEK&STOER 2,5% van het totaalbedrag in rekening. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'MasterCard' of 'VISA' heeft gekozen.


QR code

Laatst bekeken

Geen producten

Menu

Vergelijk 0